Przekąska z grzybów w stylu japońskim, 120 g
Producent:
Porto-muiños
Udostępnij:

Pasta z grzybami przygotowanymi na sposób japoński, tzn. z dodatkiem cebuli, sosu sojowego, imbiru i sezamu. Doskonale sprawdza się jako pasta do kanapek, dodatek do dania głównego lub jako dip.

Skład: grzyby uprawne (70%) w różnych proporcjach (Pleurotus ostreatus, Agaricus bisporus, Lentinula edodes), cebula (8%), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (7%), olej słonecznikowy, sos sojowy (woda, soja, pszenica i sól), czosnek (2%), imbir, sezam i przyprawy.

Waga netto: 120 g

Waga po odsączeniu: 90 g

Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna   715  KJ / 173 kcal, Tłuszcz 16,4 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,02 g, Węglowodany 5,4 g w tym cukry <0,5 g, Błonnik 2,5 g, Białko  <0,5 g, Sól 1,2 g